maandag 16 juli 2012

11juli - 16 juli


woensdag 11 juli (onze Vlaamse feestdag) sliepen we met zicht op de Mont Saint Michel. Ook Freddy was er weer bij.


Donderdag bezochten we deze monumentale berg dan en trokken we verder richting Cancale.

De Mont Saint Michel bracht ons voor de verandering regen. Het begon ergens laat in de namiddag en het regende de hele dag door.

Maar wonder boven wonder vrijdagmorgen was het droog! Wij trokken richting het prachtige St Malo.  We trokken er eventjes naar het strand en Briek werd zot... Hij vond die reuze zandbak geweldig!

Maar ook aldaar begon het te regenen .... Wij trokken naar een bekend hamburgerrestaurant om even droog te zitten en plannen te bespreken.  We zochten last minutes gites in Bretagne , we keken naar het weerbericht, we dronken koffie en dachten na en.... ik was al bijna terug huiswaarts aan het gaan.

Gelukkig is manlief wel standvastig en vooral rustig.... (oh ja, Freddy waren we vergeten)

Zaterdag  le quatorze juillet bracht ons vuurwerk en ..... ZON jawel ZON !!

Wij bezochten natuur in Pointe du grouin en cultuur in Rothéneuf en daarna tuften we  verder naar een charmante camping in Pléboule.

Zondag = rustdag.

Een marktje in de voormiddag en Cap Frehel in de namiddag.2 opmerkingen:

  1. Wij hebben nog even getwijfeld om woensdag richting Cancale te rijden. We hadden 10 zonnige dagen in de Vendee gehad, en toen stond een weekje Loire op het programma. Maar gezien het weer waren we aan het twijfelen. Uiteindelijk nog 2 dagen Loire gehad, en dan wegens omstandigheden naar huis. Hopelijk hebben jullie genoten, van zowel de zon als de regen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laatste foto (a la amélie) is te gek! :)

    BeantwoordenVerwijderen